Neem een kijkje in ons buurthuis.

Over ons

Buurthuis De Driehoek is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in Dragonder-Zuid. In oktober 2013 zijn wij gestart met het (her)opbouwen van buurthuis De Driehoek. Met onze activiteiten richten wij ons op alle bewoners in Dragonder Zuid. Uiteraard zijn ook mensen van buiten dit gebied welkom.
Buurthuis De Driehoek is een stichting zonder winstoogmerk. Wij kennen geen leden, iedereen is welkom. Wij streven ernaar dat iedereen die wil, gebruik gaat maken van het buurthuis. Het programma van het buurthuis vullen we graag aan met ideeën, wensen en talenten die er in de buurt zijn. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat het buurthuis van en voor de buurt (bewoner) is.
De Driehoek is altijd bezig in uw buurt, samen en in overleg met u. Dus ontmoet uw medebewoners in een ontspannen sfeer en maak nieuwe vrienden! Of heeft u misschien een leuk idee? Kom dan eens praten. Het kan het begin zijn van een nieuwe groep, activiteit of cursus.
In De Driehoek kunt u samen actief meedoen en samen genieten vanuit een veilig ‘buurt-thuis’ in de wijk.
Graag tot ziens in het buurthuis De Driehoek.

Visie

Een buurthuis is een huis van de wijk en zou voor iedereen open moeten staan. Zo denken wij als bestuur ook over het buurthuis De Driehoek. Iedereen is welkom en wij staan achter alle wijkbewoners die (buurt)initiatieven nemen om een activiteit op te zetten en daardoor de buurt in ontwikkeling te houden.

Missie

Als bestuur ligt onze prioriteit bij het goed beheren van het buurthuis en het stimuleren van bewoners om gebruik te maken van (buurt)initiatieven. In het groeien naar zelfstandige buurtactiviteiten doen we graag een beroep op de deskundigheid van de wijkcoaches.