Huiswerkbegeleiding

Maakt uw kind weinig huiswerk en is dat wellicht ook zichtbaar in de cijfers? Vraagt u weleens: „Heb je nog huiswerk?” En is het antwoord dan altijd: „Nee!” Bijna geërgerd dat je het überhaupt durft te vragen.
Huiswerk maken is natuurlijk ook lang niet zo leuk als gamen, appen met vrienden, instagrammen of gewoon wat hangen (met vrienden). En dat terwijl de school verwacht dat de leerling zelf wel een balans vindt tussen de huiswerk en alle leuke afleidingen.

Wat u ook doet, het lijkt niet te helpen. Hoe u ook probeert, het zorgt alleen maar voor irritatie en het wordt al een beladen onderwerp. Wilt u hiervan af?
Onze huiswerkbegeleiding is de oplossing! Goed Geleerd is er om structuur te krijgen in het plannen en maken van huiswerk waardoor er rust komt en tijd om andere dingen te doen.

|

What Our Families are Saying

Aenean finibus fermentum purus et tristique. Donec at molestie tellus. Donec dignissim eleifend libero sed blandit massa mattis non. In tincidunt, ex vitae laoreet pretium.
Donec sollicitudin molestie malesuada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Curabitur aliquet.